Om ForfatternesForlag CL-Sámi academica Samisk litteratursenter Kontakt

En spesiell boklansering i Tana
 
Torepettersen
Det er en gave å være annerledes.
 

Boka Samiske Naturbevnelser er lansert
 


Sterk historie fra virkeligheten
Laila Mjelheim har skrevet selvbiografien: Fra barehjem til Bentley. En bok fra virkeligheten som forskrekker.

Vold, overgrep, sexavhengighet og omgang med kriminelle miljøer har vært en del av hennes oppvekst. Nu har forretningskvinnen Laila Mjeldheim skrevet bok om sitt stormfulle liv: Fra barehjem til Bentley. En skremmende sterk historie fra virkeligheten.

Hvordan arter livet seg for en liten mørkhudet, adoptert jente som blir mors rival og fars sexobjekt fra hun er seks år? I boka  følger vi Laila fra fødsel til voksen vellykket forretningskvinne, fra overgrep til sexavhengighet, kriminelle miljøer og vanskelige relasjoner, på pikante jobbreiser i fremmede land.

Ønske om å bli elsket
I boken forteller Laila om overgrepene, om skyld og skam, og et inderlig ønske om å bli elsket. Får hun sitt største ønske oppfylt; å bli funnet av sin biologiske mor?

Trist og vakker historie
Historien om Laila er trist og sår, men også naken, ærlig og vakker. I historien om sitt liv tar «superselgeren» fra Telenor deg med på en introspektiv reise av høyaktuell karakter, som river deg i fillebiter og blottlegger de innerste hemmeligheter og drivkrefter hos både forfatter, leser og samfunn, skriver en anmelder.

Laila Mjeldheim er født i Canada i 1976, adoptert til Norge fra et barnehjem i 1977, vokste opp i Bergen. Bosatt i Oslo og utdannet som addiktolog og gestaltterapeut. 
 

Fra barnehjem til Bentley - Bokbad med Laila Mjeldheim


ČálliidLágádus- ForfatternesForlag utgir boken, som er tilgjengelig fra 25.februar 2021. 

Boka kan bestilles her.

Byline:Amund Johnskareng


Oppdatert 26.02.2021
Publisert av: Mihkku Solbakk