Om ForfatternesForlag CL-S√°mi academica Samisk litteratursenter Kontakt
  Handlesekken er tom
 

Elvesang
 

Bestselgere i nye opplag
 

√ĀMMUN CD ‚ÄĚJońĎus ain‚ÄĚ p√• markedet
 


Miniseminar, boklanseringer og konsert i Tana
Konflikt og forsoning i Deatnu-Tana er temaet for miniseminaret som Č√°lliidL√°g√°dus-ForfatternesForlag arrangerer i Milj√łbygget Tana bru fredag 1.juni kl 16.00 (-19.00).

Boklanseringer av dokumentarene Sápmi slår tilbake og We Stopped Forgetting. Ámmun med musiker Halvdan Nedrejord.


Bildet er fra boklanseringen i Tromsø fredag 4.mai. Nu lanseres bøkene i Tana med miniseminar og konsert. Fra venstre professor Paul Pedersen og nr 2 fra høyre forsker Asle Høgmo  som er forfattere til boka Sápmi slår tilbake. Nr 2 fra venstre Ellen Marie Jensen forfatter til boka We Stopped Forgetting og forlags sjef for ČálliidLágádus ForfatternesForlag John Trygve Solbakk. Foto: ČálliidLágádus-ForfatternesForlag

Miniseminaret er med forsker Paul Pedersen, der vi bl.a. får et innblikk i hvordan konflikter om samiske spørsmål også har ført til forsoning og gjensidig respekt og forståelse for hverandre. Bl.a. dette kommer fram i den helt nye boka til forskerne Paul Pedersen og Asle Høgmo. Etter innledning av Paul Pedersen er det satt av tid til kommentarer og spørsmål.

Boklanseringer
Paul Pedersen – Asle Høgmo
Sápmi slår tilbake

Seniorforsker Paul Pedersen og professor Asle Høgmo skriver om samiske revitaliserings- og moderniseringsprosser i siste generasjon. Bok er på norsk.

Ellen Marie Jensen
We Stopped Forgetting
Stories from Sámi Americans

Ellen Mari Jensen, selv amerikasame, skriver om 3. generasjons amerikasamers identitetforståelse. Boka er på engelsk.

Konsert i Båteng
Konserten fredag 1. juni kl. 18.00 på Miljøbygget, Tana bru er avlyst.
Isteden får vi på festen i Båteng kl. 21.00 høre Amund Johnskareng og Halvdan Nedrejord med noen av 70- og 80-årenes samiske topplåter. På konsert-billetten, som koster bare kr. 100,-, trekker ut vinnere av 2 bokpakker til en verdi av kr. 1000,-.


Ámmun Johnskareng spiller under Ingvald Guttorms CD release høsten 2011.


Spesial-tilbud på bøker:
Det blir knalltilbud og spesial priser på masse av forlagets boktitler. Salg av kaffe og vafler.

Fest i Båteng
Fra kl 20.00 blir det fest med salg av grillet laks, god drikke og annet tilbehør i ČálliidLágádus-ForfatternesForlags lokaler i Båteng. “Bare æ” - Leif Jakobsen spiller til dans. Billett (til dansemusikken) kr. 100,-.

Oppdatert 31.05.2012
Publisert av: Mihkku Solbakk